top of page

Raising4NEPAL

Onze Blog

Het voorbije jaar van Raising4Nepal

Het afgelopen jaar heeft heel wat moois voor Raising4Nepal gebracht. Aan de hand van verscheidene evenementen staan we vandaag weer een stapje dichter bij ons doel: Nepal helpen bij het heropbouwen van een school na de aardbeving.

Helaas is er nog erg veel werk en we waarderen jullie continue steun dan ook enorm.

Vorige jaar konden we rekenen op de steun van de Hagelandse blaaskapel die in de Paterskerk te Tienen een prachtig zomers concert gaf ten voordele van Raising4Nepal.

Maar het werd nog beter.

Eind 2016 kregen we het leuke nieuws van het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem (OLVE) dat ze het afgelopen jaar maar liefst 1800 euro hadden ingezameld voor ons project in Nepal!

Daarom een welgemeende DANKUWEL voor deze gulle gift!

Zij weten als geen ander hoe belangrijk educatie is voor de toekomst van kinderen en hoe een veilige schoolomgeving van essentieel belang is. Zelf hebben ze net een heus bouwproject achter de rug, waarvoor we hen ook graag feliciteren.

In 2017 kregen we dan weer steun uit een andere, iets sportievere hoek:

Team EPICC is een enthousiast en bescheiden mountainbike team met het hart op de juiste plaats. Genieten van inspanning, een passie voor fietsen en opkomen voor waarden die volgens hun bijdragen aan een betere wereld is hun slogan.

Ze gaan doorheen het jaar sportieve uitdagingen aan en proberen zo geld in te zamelen voor het goede doel. In 2017 zamelen ze geld in ten voordele van educatieve projecten zoals Raising4Nepal en een gelijkaardig project in Kenia.

Op vrijdag 21 juli organiseerde team EPICC een fietstocht voor het goede doel, met aansluitend een heerlijk spaghetti festijn. De fietstocht was prachtig, de zon was gelukkig ook van de partij en we kunnen wederom enkel onze dankbaarheid uitdrukken voor hun steun voor ons project!

Hun eerst vorlgende challenge is de Rothaus Bike Giro op 10-11-12-13 augustus 2017. Dit is een vierdaagse rittenwedstrijd in het Zwarte Woud (Duitsland) met 250 km trails & 7800 hoogtemeters. We wensen hen alvast heel veel succes!

Schrijf alvast 21 oktober in je agenda want dan staat hun slotevenement op de kalender!

Iedereen is uiteraard van harte welkom hier mee van te komen genieten. Meer info kan u alvast op hun website terug vinden: www.epicc.be


bottom of page