top of page

Raising4NEPAL

Onze Blog

Team EPICC vzw schenkt 1000 euro aan Raising4Nepal

Stijn Van Driessche & Wannes Van Hoof fietsen de Swiss Epic en halen geld op voor het goede doel!!

Van 11 tot 16 september 2017 vond de PERSKINDOL SWISS EPIC – MTB Stage Race plaats. Een 6-daagse rittenwedstrijd, ca. 350km & ca. 12.000 hoogtemeters. Dit is de grootste en zwaarste MTB-wedstrijd rond de Matterhorn in Zwitserland. Deze wordt erkend door de internationale wielerunie (UCI) als "buiten categorie".


Hun eerste deelname was al meteen een succes! Een legde een uitzonderlijke prestatie neer met een 3de plaats bij de amateurs in een fel bevochten race!


Samen met hun deelname aan de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) 12-13-14 mei 2017; de Rothaus Bike Giro 10-11-12-13 augustus 2017 en het organiseren van een Fietstocht+ Spaghetti festijn 21 juli 2017 konden ze op heel wat sponsors en steun rekenen!


"Team Epicc vzw zamelde 2000 euro in die integraal gaan naar 2 educatieve projecten in Kenia en in Nepal om kinderen in deze regio's te laten genieten van een betere opleiding."

Op hun slot event blikte Team Epicc vzw terug op een zeer geslaagde eerste jaar! Daarnaast kregen we de mogelijkheid om Raising4Nepal voor te stellen. Maar liefst 97 enthousiastelingen en een hele hoop helpende handen konden van de sfeer genieten! Een knallende intro van Team EPICC vzw, heel wat ambiance op de dansvloer en heerlijke desserten zorgden voor een onvergetelijk avond.

Bedankt Team Epicc vzw voor jullie steun en hulp tijdens het voorbije jaar!

We wensen jullie nog veel fiets-plezier waarbij uitdagingen en inspanningen jullie kracht en motivatie zullen bekrachtigen voor het steunen van jullie volgende projecten.




bottom of page